National Schedule (tentative 2020 time line)

Please note that this is based on our 2019 daily schedule and has not yet been finalized for this year. Times may change so please check back when we get closer to the National.

171 Photo

friday

9:00 a.m. Semi Truck Parking, Paddock Open
9:00 a.m. - 5 p.m. Will Call open to pick up official credentials
9:30 a.m. Privateer Parking
1:00 p.m. - 2:00 p.m. Media Day: Interviews and ride *Invite Only
2:00 p.m. - 3:00 p.m. Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class
3:00 p.m. - 5:00 p.m. Tech Inspection for Remaining Riders

Saturday

7 a.m. - 2 p.m. Will Call
7:20 a.m. - 7:35 a.m. Mandatory Riders Meeting
7:35 a.m. - 7:50 a.m. Chapel Service (Pro Pits)
8 a.m. - 8:15 a.m. 250 Class Practice Group B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:20 a.m. - 8:35 a.m. 250 Class Practice Group A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:35 a.m. - 8:45 a.m. Track Maintenance
8:45 a.m. - 9 a.m. 450 Class Practice Group A - 15 minute 5 Free/10 Timed
9:05 a.m. - 9:20 a.m. 450 Class Practice Group B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:20 a.m. - 9:35 a.m. Track Maintenance
9:35 a.m. - 9:45 a.m. 125 All Stars Practice
9:50 a.m. - 9:55 a.m. 250 Class Group B Start Practice - 5 minutes
9:55 a.m. - 10:10 a.m. 250 Class Practice Group B - 15 minutes - Timed
10:15 a.m. - 10:20 a.m. 250 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:20 a.m. - 10:35 a.m. 250 Class Practice Group A - 15 minutes - Timed
10:35 a.m. - 10:50 a.m. Track Maintenance
10:45 a.m. - 10:50 a.m. 450 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:50 a.m. - 11:05 a.m. 450 Class Practice Group A - 15 minutes - Timed
11:10 a.m. - 11:15 a.m. 450 Class Grp B Start Practice - 5 minutes
11:15 a.m. - 11:30 a.m. 450 Class Practice Group B - 15 minutes - Timed
11:30 a.m. - 11:45 a.m. Track Maintenance
11:45 a.m. - 11:55 a.m. 250 Consolation Race
Noon - 12:10 p.m. 450 Consolation Race
12:30 p.m. - 1:00 p.m. Opening Ceremonies
12:55 p.m. - 1:10 p.m. 250 Class Sight Lap
1:10 p.m. - 1:45 p.m. 250 Class Moto #1
1:45 p.m. - 1:55 p.m. Podium Interviews
1:55 p.m. - 2:10 p.m. 450 Class Sight Lap
2:10 p.m. - 2:45 p.m. 450 Class Moto #1
2:45 p.m. - 3:00 p.m. Podium Interviews
3:05 p.m. - 3:10 p.m. 125 All Stars Sight Lap
3:10 p.m. - 3:25 p.m. 125 All Stars Race
3:30 p.m. - 3:40 p.m. 250 Class Sight Lap
3:40 p.m. - 4:15 p.m. 250 Class Moto #2
4:15 p.m. - 4:30 p.m. 250 Winners Circle
4:30 p.m. - 4:40 p.m. 450 Class Sight Lap
4:40 p.m. - 5:15 p.m. 450 Class Moto #2
5:15 p.m. - 5:30 p.m. 450 Winners Circle
5:30 p.m. - 6:00 p.m. Press Conference

171 Photo
171 Photo
171 Photo
171 Photo