National Schedule (tentative 2019 time line)

Friday

9 am Semi Truck Parking, Paddock Open

9 am - 5 pm Will Call

9:30 am Privateer Parking

1 pm - 2 pm Media Day: Interviews and ride *Invite Only

2 pm - 3 pm Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class

3 pm - 5 pm Tech Inspection for Remaining Riders

 

Saturday

7 am - 2 pm Will Call

7:20 am - 7:35 am Mandatory Riders Meeting

7:35 am - 7:50 am Chapel Service (Pro Pits)

8 am - 8:15 am 250 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed

8:20 am - 8:35 am 250 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed

8:35 am - 8:45 am Track Maintenance

8:45 am - 9 am 450 Class Practice Grp A - 15 minute 5 Free/10 Timed

9:05 am - 9:20 am 450 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed

9:20 am - 9:35 am Track Maintenance

9:35 am - 9:45 am 125 All Stars Practice

9:50 am - 9:55 am 250 Class Grp B Start Practice - 5 minutes

9:55 am - 10:10 am 250 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed

10:15 am - 10:20 am 250 Class Grp A Start Practice - 5 minutes

10:20 am - 10:35 am 250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed

10:35 am - 10:50 am Track Maintenance

10:45 am - 10:50 am 450 Class Grp A Start Practice - 5 minutes

10:50 am - 11:05 am 450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed

11:10 am - 11:15 am 450 Class Grp B Start Practice - 5 minutes

11:15 am - 11:30 am 450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed

11:30 am - 11:45 am Track Maintenance

11:45 am - 11:55 am 250 Consolation Race

12 pm - 12:10 pm 450 Consolation Race

12:30 pm - 1 pm Opening Ceremonies

12:55 pm - 1:10 pm 250 Class Sight Lap

1:10 pm - 1:45 pm 250 Class Moto #1

1:45 pm - 1:55 pm Podium Interviews

1:55 pm - 2:10 pm 450 Class Sight Lap

2:10 pm - 2:45 pm 450 Class Moto #1

2:45 pm - 3 pm Podium Interviews

3:05 pm - 3:10 pm 125 All Stars Sight Lap

3:10 pm - 3:25 pm 125 All Stars Race

3:30 pm - 3:40 pm 250 Class Sight Lap

3:40 pm - 4:15 pm 250 Class Moto #2

4:15 pm - 4:30 pm 250 Winners Circle

4:30 pm - 4:40 pm 450 Class Sight Lap

4:40 pm - 5:15 pm 450 Class Moto #2

5:15 pm - 5:30 pm 450 Winners Circle

5:30 pm - 6 pm Press Conference